Llámanos

609 290 381

Escríbenos

info@sepanalitica.es

Portada de Les crisis profundes de l'ànima

Les crisis profundes de l’ànima

Carles Ventura Pallarols
Editorial Eleftheria

Disponible en librerías:

Y a través de Internet:

Desde fuera de España:

También disponible en castellano.


Sinopsis

Les crisis profundes de l’ànima és una incursió per il·luminar els racons lúgubres i àrids del nostre cor sofrent. Deixa enrere intel·lectualismes i falses esperances, centrant-se en la possibilitat d’experimentar un autèntic procés de transformació. Per transitar els diferents estats anímics es fa necessari desenvolupar fortalesa interna, així com una confiança bàsica en la vida, temes que són tractats a fons.

Les seves pàgines ens mostraran la possibilitat de deixar de sofrir neuròticament, abraçar el patiment natural i travessar la confusió, el buit, l’angoixa, la culpa, la solitud, la depressió…

L’autor ens ajuda a copsar el sentit de les crisis i a reconèixer, comprendre i acceptar allò que jeu en la nostra pròpia ànima, on el més baix i el més alt conviuen en peculiar abraçada. Albirarem que la felicitat no és un premi a cercar sinó un present que ens ofereix la vida quan ens lliurem a ella, valenta, honesta i profundament.

Així mateix, ens aporta un interessant apèndix que aborda la individuació, l’alquímia i les nits fosques de l’ànima des de la perspectiva de C. G. Jung. En conjunt, la seva lectura és una guia en aquesta, a voltes imprevista, baixada als propis inferns i el camí de tornada cap amunt, a la llum.

«Aquest llibre és una joia en brut i caldrà treballar-lo. La seva lectura no serà fàcil, però us asseguro que aquest esforç val la pena. En petites dosis».

Lluís Racionero

Carles Ventura i Pallarols és Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica, analista junguià i psicoterapeuta. Imparteix regularment seminaris al voltant de la psicologia de C. G. Jung, la psicoteràpia profunda i l’espiritualitat.